De Geheimen van Thuis Fitness

 

 

 

Echt eerlijk….Ik ga niet de geheimen weggeven van de grote 3 geheimen van thuis fitness die je direct rijk zullen maken maar laat me je iets vertellen…Ik heb dit artikel gebaseerd op zeer degelijke en solide informatie.

Oké, laten we eens in de nitty gritty duiken, wat heb je nodig om je eigen thuis fitness meesterwerk te hebben? Wat wilt u bereiken? Als je gewoon probeert om in vorm te komen of gewoon wilt afvallen, wil je gewoon een cardiovasculaire workout machine dan zal ik je een paar dingen vertellen waar je ook naar moet kijken voordat je een aankoop doet.

Een Home Fitness Televisie -Hoewel het hebben van een huis loopband is geweldig iedereen kan een grote fitness regime hebben als ze een televisie hebben! De meeste thuis fitness televisies zal hebben de meeste van dezelfde functies als uw typische huis sportschool tweede en zal komen met een DVD om op te werken ook. U kunt gemakkelijk verbranden zo veel calorieën zo groot als duizend als je het opzetten van uw huis loopband, zodat u een workout repliceren natuur op uw TV hebben kunt! Natuurlijk is het hebben van een loopband en TV betekent niet dat je klaar bent voor de keuze nog niet. Veel thuis fitness televisies zullen voorzichtige aanduidingen hebben zodat je kunt zien hoeveel je loopt terwijl je aan het trainen bent.

Uw eigen weegschaal -Geef een draagbare weegschaal! U wilt in staat zijn om uw lichaam te meten door middel van veel verschillende comfortabele methoden. Het toevoegen van Core Strength en Oefening om uw huis fitness apparatuur en tool is echt een no-brainer met een paar van een nieuwe en verbeterde Body Weight Weegschaal! Vergeet niet de beste manier om in vorm te krijgen en in vorm te blijven is niet een of andere hokey lange reeks van saaie instrumenten, maar een paar van luxe instrumenten die elk huis fitness apparatuur zal complimenteren.

Nu je de uitrusting die je nodig zult hebben hebt behandeld; laten we gewoon een situatie vermijden waarin je zult vertrouwen op het gereedschap van iemand anders. Ik beschouw dit als een grote afknapper om vooral thuis te willen trainen. Ik zal ook een paar manieren behandelen om deze situatie te vermijden.

Een fitnesscomputer voor thuis :Ik denk dat de meeste mensen die thuis fitnessen veel liever een eigen persoonlijk fitnesslidmaatschap zouden hebben en niet afhankelijk zouden zijn van hun fitnessapparatuur voor thuis of in de sportschool. Toch zie ik keer op keer mensen afhankelijk zijn van hun deel van de sportschool lidmaatschap geld! Oh, laat me je iets vertellen … thuis uit te werken en afhankelijk van uw training in een of andere manier als uw favoriete tv-show is op en je hebt het oortje uit te steken of niet … uit te werken zal vrij saai zijn!

Lees meer…

Thuisgym