Fitness boksen

Sport

Fitness boksen is als geen andere sport. Vechters trainen door te vechten vanuit hun hart. Vanuit de maag, na even in een oefenkramp te hebben gezeten, ontploffen de maagzuren.

Stel je voor dat je traint met twee marshmallows in de ene hand en een handvol grind in de andere. Geen remmen. Geen stops. Gewoon je hart eruit knallen bij elke stoot, iPod, videorecorder, telefoon gebruiken, denken, praten, lopen, rennen.

Het is simpel, goedkoop en kost bijna geen tijd om te starten. Controle bij de start, ja, want je wilt geen schrammetje oplopen door de hele stad te rijden. Je krijgt je cardio conditietraining, dan kun je rusten.

Cardiotoerisme, spierversterking, wandelen, hardlopen is haute mews. Uw workouts zullen hard, opwindend en leuk zijn. U zult calorieën verbranden en uw Anaerobe (zonder zuurstof) zal u plaatsen.

Het beste deel is dat deze workout 100% natuurlijk is en u enorme voordelen zal geven zonder enige bijwerkingen. Langere, hardere workouts geven je een betere vorm. Punten komen sneller!

Voordelen

*Verhoogd Gewichtsverlies

*Verbeterde Cardio Fitness

*Grote gezondheid

*Getere Energie

*Betere Vorm

*Getere Energieniveaus

*Verhoogd Zelfvertrouwen

*Loosheid die je voelt!

Als je gestrest bent of weinig zelfvertrouwen hebt, stel je dan eens voor hoeveel leuker het zal zijn als je eenmaal die nieuw gevonden fitheid, hoge energieniveaus, zelfvertrouwen, zelfbewustzijn hebt.

Waarom stop je dan zo snel in de sportschool? Als je een slechte ochtend hebt, stop je dan en voel je je verbitterd en jaloers? Doe dat niet. Maak je geest klaar voor de training met de eerste uitbarsting van energie. Warm je op en zorg dat je vertrouwen krijgt.

In een afgetraind of gekwetst lichaam blijven en traag trainen, werkt gewoon niet.

Lees meer:

Vrouwen fitness Zoetermeer 

Dames fitness Zoetermeer 

Vrouwen sportschool 

Sportschool voor vrouwen