Het top tornooi

running - sport tournament stockfoto's en -beelden

Allereerst laten we je weten dat wedstrijdbekers sportmannen als prijzen bevatten en deze kunnen veel geld waard zijn.

De fabrikant van sportprijzen beslist welke sporters deel uitmaken van de toegekende prijs en ook over de grootte en het gewicht van de medaille van de sportprijs en tenslotte over de zuur- of effen kleur van de medaille.

Er zijn verschillende onderverdelingen van sporttoernooien Basketbal, Cricket, Voetbal, Gymnastiek, Hockey, Volleybal, Boogschieten, Honkbal, badminton, Basketbal, Beachvolleybal, Schaken, Darten, Worstelen, Biljart, Handbal, En het gaat maar door….. je snapt het idee.

Sporters spelen over het algemeen een hele dag voor een bepaald team en maken zo kans om geselecteerd te worden voor de perfecte sporttrofee. De sporter wordt echter gekozen op basis van persoonlijkheid of consistentie.

Het mysterie moet worden opgelost! Wie krijgt het eigenlijk? Wie draagt ​​het? Waar komt het vandaan? De toernooidirecteuren zijn degenen die de competitie regelen en zij hebben de macht om de uiteindelijke beslissing te nemen. De kleine troost voor de regisseurs is dat alle anderen moeten plannen welke medaille ze zullen dragen.

Dus hoe werken wedstrijden?

De regels van de competitie, evenals de tijd die aan elke categorie wordt toegewezen, zijn afhankelijk van het type toernooi. Er zijn Grand Prix, of andere zeer formele toernooien en dan zijn er de games in de kleinere toernooien. Over het algemeen geldt: hoe groter het toernooi, hoe langer de duur en hoe hoger de prijzen. Neem bijvoorbeeld een Europese Grand Prix, ter waarde van 2000 tot 4000 dollar, wat niet het kleinste toernooi op de kalender is. Het is met een redelijke kans dat de runner-up niet slechts een klein deel van de 2000 dollar zou winnen.

Toernooien zoals deze kunnen vele dagen duren, dus er is, zoals je zou verwachten, veel drama. Het is erg leuk om overdag de concurrentie te kunnen zien en 's nachts de actie te zien.

Een groot deel van de toernooikosten wordt namelijk opgemaakt als extra prijzen voor de winnaars van het sportiviteitstoernooi. Er worden regelmatig finales voor volwassenen en junioren gehouden, waarbij het professionele wereldkampioenschap het populairst is.

De cornhole-kampioenschappen worden gedurende de zomer in heel Canada en de VS gespeeld. De winnaar van deze wedstrijd bepaalt het jaartotaal van de persoon in de serie. Een grote meerderheid van de wedstrijden vindt 's nachts plaats en een paar hebben zelfs een live audiofeed voor degenen die liever thuis naar de actie kijken. Er zijn een aantal major league cornhole-toernooien die ook worden uitgezonden.

Waarom bezoekt u de site niet en praat u met enkele van de cornhole-spelers zelf en bekijkt u ook de uitgebreide cornhole-memorabilia die beschikbaar zijn. Er zijn twee boeken over het onderwerp, waarvan er één mede is geschreven door de lokale bevolking van Iowa, Jim Merit en Conibear Lachance, Cornhole werkt elke dag tijdens het toernooiseizoen.

Op onze eigen kleine manier nemen we ook deel aan de Cornhole Championship-serie. We spelen in de "Top Gun"-divisie, wat betekent dat ze punten toekennen op basis van het succes van het team tegen andere teams. De Top Gun cornhole kampioenschapsset is verkrijgbaar bij de National Cornhole Championship Company.