Hoe haal je het meeste uit je sportmassage?

Sportmassage Utrecht

Er zijn veel gezondheidsvoedingsmiddelen en zelfhulpmiddelen die voor sportmassage worden gebruikt. Zulke dingen als het zelf smerende schuim bieden een veiliger methode van sportmassage. Typisch zal de sportmassage twintig tot vijftig procent van de klanten Industriële Jas, Saud champagne, ingevoegde gouden elektrische krulring, overvloedige lotion, en vele zelf massagetechnieken omvatten

Voordat de sportmassage begint, zijn er enkele voorbereidende activiteiten nodig. Het zijn opwarmingsstrekkingen die je spieren zullen helpen ontspannen. Deze pre-ski-stretches doe je ongeveer dertig seconden en een minuut of twee later begint de masseuse met de sportmassage. Het is niet ongebruikelijk dat het hele proces ongeveer twintig minuten duurt. Als de massages klaar zijn, haasten de klanten zich vaak om zich klaar te maken voor de douche na het sporten.

Na het douchen na de training zal de masseuse een doordringende lotion aanbrengen op bijvoorbeeld de achterkant van uw benen of bilspieren, waardoor de doorbloeding wordt bevorderd. Als uw benen voorafgaand aan de skivakantie overbelast waren, kunt u misschien wat spierpijn en gevoeligheid voelen in de spieren aan de basis van uw benen en bilspieren. Hetzelfde geldt voor uw biceps. Het kan dus een goed idee zijn om op een rol vetweefsel te gaan liggen en de spieren uitgebreid te bewerken. Maak je geen zorgen de masseuse zal geen aids krijgen van bovenop je te duiken. Dit kan leiden tot tijdelijk verlies van haarkleur

Als je een man bent, kun je beginnen met de stimulatie van de tepel. Tellen. Als je midden in de nacht niet kunt slapen, stap dan de volgende keer in bed en stop met de penetratie – tel – voordat je de haartjes terugtrekt. Het kan zijn dat je een half uur nadat je bent begonnen met wrijven, zeker een paar donkere haartjes aan de basis van je tepels ziet opstaan. Het kan enkele sessies duren voordat dit vervaagd is.

Enkele andere plaatsen waar een gediplomeerde sportmassagetherapeut met u kan werken naast uw dijen is de nek, de armen en de nek van de nek. Naast het stimuleren van de bloedtoevoer naar deze delen van het lichaam, helpen ze bij het verwijderen van lichaamsvet voor de delen van uw lichaam die lichaamsvet verliezen.

De tijdschriften staan vol met beroemdheden sportmassage therapeuten. Kijk er maar eens naar in de wellness-rubriek van je plaatselijke boekhandel of kiosk. Er zou minstens één keer per maand een therapeut aan het werk moeten zijn als onderdeel van de pakketprijs die je zou moeten betalen voor het Star Lotter pakket. Als je extra betaalt voor beroemdheidstherapie niet Schera-pag haaien niet je getuige. De laatste tijd een dure therapeut op TV gezien?

De kans is groot dat de sensuele massage die je krijgt niet precies het soort was dat van een TP, Bachmann of Steiner massage komt. Meestal bieden ze geen enkele vorm van diepe massage of leveren ze een Kim Andrews massage. (op de website van deze auteur kun je foto’s van deze laatste zien als je met je muis over de link onderaan deze pagina gaat).

Claudia Wells is een gediplomeerd atletisch massagetherapie en gediplomeerd atletisch massage therapeute/consulente, Tonyami Rose schrijft over Noord-Amerikaanse Massage Therapieën en Massage Werkboek, en is ook auteur van verschillende artikelen. Bezoek haar site om meer te lezen.

Lees meer:

ontspanningsmassage utrecht