Hoe kom je op de weg?

Foto Van Vrouw In Bokshandschoenen

Sport en gezond eten:

Ik laat u graag op een verhelderende manier zien hoe u moet boksen.

Voor het geval u niet weet hoe het boksen in zijn werk gaat: het bestaat uit twee snelle ronden gevolgd door twee minuten rust. Tijdens de rustperiode bewaart de bokser alle stoten die hij staand of vanaf de grond heeft gegooid. De bokser die de eerste ronde doet gaat staan en de tweede bokser gaat staan en voert de rondes uit. Deze rondes moeten drie keer worden uitgevoerd. De tijd van elke ronde wordt veranderd afhankelijk van het aantal rondes om absoluut zeker te zijn.

Het probleem dat de meeste van mijn studenten hebben, is dat zij de motivatie missen om zich aan een trainingsprogramma van hard werken en toewijding te houden. Enige weerstand tegen fysieke training is meestal genoeg om iemand te motiveren zich in te spannen. Ik word altijd gekoppeld aan anderen die me doen denken aan de ervaringen die ik als tiener had.

De sleutel tot succes in het boksen is niet toe te geven aan dezelfde fouten die zij in hun vroegere jaren maakten. Hun gretigheid om kampioen te worden is een fakkel van de geest. Uw eensgezindheid onder uw collega's is een grote bron van inspiratie.

Boksen als een manier van zelfexpressie:

Als professional probeer ik de gouden regel te volgen: vecht tot de laatste ronde naar beste kunnen. Oefening baart 100% kunst en dat is een statement naar het tegendeel, dat een positieve feedback oplevert.

Ik zeg niet dat vrouwelijke boksers moeilijk te krijgen zijn, maar ik stel voor dat de mannelijke boksers ook moeten werken aan het uitbreiden van hun Punch output dimensies. Dat betekent, het beheersen van spanning en het beheersen van lichaamsbewegingen. Weet je hoe je die dodelijke stoot uitdeelt die je tegenstander naar lucht doet happen als hij daar gewoon staat?

Na een intensieve stoottraining en wat rekoefeningen gaan we over tot sparring. Dit is een geweldige oefening als precisiesport. Met een professional in huis als scheidsrechter zijn er geen technische aspecten. De scheidsrechter berekent de totalen als een team en met slechts 15 minuten werk zijn de regels versoepeld. Er wordt geen pijn gedaan aan de tegenstander anders dan ogen uitsteken en er wordt niet gespard met de tegenstander tegen ons.

Er is zeker meer, focus op kwaliteit van het trainingsschema en adoratie voor je favoriete Faber vergeet het maar. Alleen omdat hij een titel won betekent niet dat hij de meest getalenteerde was. Het Pulley systeem zal beenkracht en kracht ontwikkelen, terwijl het Pulley systeem je kracht en sterkte zal geven.

Bovendien, wanneer de scheidsrechter het ritme in de sportschool brengt, is het de beurt aan elke bokser om mee te doen. Een scheidsrechter die bekend is met de sportschool zal de boksers betrekken om elk soort probleem uit de weg te ruimen. Dat is waarom ik de sportschool overvol houd.

Last but not least, een hoogwaardig voedingsprogramma zal je energie maximaliseren. Eten als een "rubberen man" is zeker iets dat uw vermogen om te bewegen zeer snel en effectief zal verbeteren.

De sleutel is werken aan je lichaam. Ga naar de sportschool, doe de boksoefening die uw dokter heeft aanbevolen, volg de boxen.1998 flap/voet, rek, warm op en rek opnieuw, doe er wat meer bij, focus op kwaliteit.

Dit was een korte suggestie waarvan ik hoop dat het je op weg helpt naar serieus boksen. Veel succes met je training.