Personal Trainers en Persoonlijke Trainers

Personal trainer Dordrecht

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat doet een persoonlijke trainer?

Personal trainers zijn bekend om hun ziektes voor patiënten en hun eigen lichamelijke aandoeningen. Ze zijn ook goed vertrouwd met de mentale uitdagingen die veel patiënten hebben om gezond te blijven.

Hoe word ik een persoonlijke trainer of dokter?

Er zijn altijd banen beschikbaar in persoonlijke training of geneeskunde. Waarom probeert u niet contact op te nemen met een bureau of club om uit te vinden of dit de juiste loopbaan voor u is? Er zijn veel bureaus en clubs die openstaan voor suggesties. Waarom belt u hen niet op? Je zult nooit weten wat je had kunnen bereiken zonder de publiciteit.

De Italiaanse Vereniging van Personal trainers is een goede organisatie om te onderzoeken. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Je zou er echt bij kunnen horen, want ze zijn altijd op zoek naar artsen en personal trainers. Ook in jouw land zou een personal trainer of arts vermeld kunnen staan onder de rubriek “gezondheid” op de website.

De vereniging plaatst ook informatie over elke arts of personal trainer op hun website. Je zou hen rechtstreeks kunnen laten bellen of e-mailen om te praten over hun ervaringen uit het verleden, hun praktijken en de huidige commerciële instanties waarmee ze samenwerken. Hun website wordt elke dag bijgewerkt en kan de perfecte bron van informatie zijn om jezelf te promoten of een eerdere ervaring te laten beoordelen.

Waar kan je nog meer carrière maken?

Het internet is ook een fantastische carrière-arena. U kunt een cursus Internetmarketing beginnen voor eenvoudige e-mail-forwards die u op korte termijn inkomsten kunnen opleveren, tot langere inkomsten, om klanten aan te trekken voor uw toekomstige carrière. Andere Internet marketing cursussen zijn het opzetten van upstream en downstream programma’s, het runnen van Franse en Spaanse persberichten, en het runnen van online cursussen. U kunt deze cursussen ook via mond-tot-mondreclame vinden. Het is een interessant carrièregebied om op te pakken, dus pak je iPod en je computer en begin op internet te zoeken naar een stageplaats.

In Amerika is de grootste vereniging van personal trainers de toepasselijke naam APA. Hun tijdschrift, dat twee keer per jaar verschijnt, biedt ook een platform aan beginnende personal trainers in de Verenigde Staten. U kunt online ook een APA-gids vinden met een lijst van alle leden van hun vereniging, samen met contactinformatie.

Wat moet ik doen voor een baan?

Een geweldige carrière die veel personal trainers willen nastreven is werken als sportjournalist.Sommige journalisten en sporttrainers zijn met succes gepubliceerd als zijlijnverslaggevers voor de grootste kranten in hun gebied.

Voor een mogelijke cross-over als sportjournalist aan de zijlijn zou een van de grootste kranten in uw staat kunnen overwegen u in dienst te nemen. Sommige van de grootste kranten in de wereld hebben de neiging om sportverhalen in hun dagbladen te plaatsen. Op dit punt is de keuze aan jou, maar het zou zeker een uitstekende carrière zijn.

Vergeet niet dat u als professionele personal trainer of krantencolumnist vaardigheden nodig hebt op het gebied van communicatie en verslaggeving. Je hebt ook goede smaak en charme nodig; en je kunt maar beter producten en diensten van goede kwaliteit hebben om je diensten aan de man te brengen.

Een carrière waarvan ik altijd dacht dat die geweldig zou zijn, is werken als fitnessinstructeur. Deze carrièrepaden hebben veel raakvlakken, en je zult waarschijnlijk genieten van een geweldige work-out en de houding van de instructeurs aan de zijlijn. Als je bereid bent om tegen een laag loon te werken in ruil voor de flexibiliteit en het plezier van het werken met je klanten, dan zou deze carrière iets voor jou kunnen zijn.

Lees meer:

Voedingscoach

Business coach