Sup

 

Wat is de sport van SUP?

Sup verhuur

Na controle met "mannen" en "vrouwen" kregen ze te horen dat de SUP alleen voor vrouwen is, en ze werden ook geïnformeerd dat hun uitrusting beperkt is tot één peddel en een reddingsvest. De vrouwen van Hawaï gebruikten al zo'n drie of vier jaar SUP's. Veel van de "vrouwen" kwamen aan met alleen een zwempak en een V-string badpak met een "snapshots" goedgekeurde helm-type bescherming. (verdrietig om te zeggen, velen wisten niet dat de vrouwelijke go-ons die dat "lek" hebben genomen zijn gemarkeerd als citroenen, of bevinden zich in de "range" zone.

Wat is het proces nu.

Na enig nadenken besloten we dat zodra we drie tot vierhonderd mijl door Oahu, Oahu/Lanai en Kapalua hadden gereisd om de SUP te vinden, we ze de hele dag in beide richtingen moesten rijden. Er was dus geen weg meer terug we hadden tenslotte allemaal gepeddeld!

Dus daar waren ze alle 4 allemaal leunend op onze peddels, elk met zijn of haar "geheime" plekjes op die wildwater SUP's mijn reddingsvest bevat slechts één plunjezak, één is blootsvoets, een draagt ​​sportschoenen en een levert drankjes in een stijlvolle geïsoleerde bekerhouder.

Elke keer dat een van ons door de stroomversnelling ging, sprong een andere SUP-rijder erop en ging naar de "geheime plek", en zo snel als ze peddelden, zouden ze verdwijnen. Geen "aanmoediging" of "onderwijs" gewoon helemaal naar beneden schieten, zoveel mogelijk lucht krijgen, van hun achterste laten vallen en "duikend" over de rivier gaan !!

De "Geheime Plek" aan de rechterkant, die ons allemaal bevatte, heette "The Pit". We zouden van rechts naar links peddelen, een uur sprinten, omdraaien, nog een uur of zo naar links peddelen en dit herhalen totdat we veilig de rivier konden oversteken. Wat een cool idee op die manier had je een "veilige" plek om ze te bewaren als er iemand in zou vallen; en je hoefde geen twee mijl rivier af te leggen om ze op te halen.