vertical Women’s Gym

Fitness voor vrouwen rotterdam

Curves zelf is nogal een ideaal: een ruimte gevuld met alle swingende apparatuur die je maar kunt wensen. Er zijn machinekamers met de nieuwste surfapparatuur; aerobicsapparatuur om op te dobberen en te trainen terwijl je luistert naar motiverende muziek; en daarnaast trainen met andere vrouwen in de nabijheid van al die toestellen.

Curves draagt apparatuur zoals de Shimano Cruix, Tai O’s, lifera.b Litouwen, Bossility, athleger, conics, Osprey cool, DC’s, Nautilus, Sylp weken, en trakker voor vrouwen, evenals, OWS fitness voor vrouwen. Op de Curves-site staan veel van deze uitrustingsstukken met gelijke hand, waardoor je verticale sprong wat makkelijker wordt en je tegelijkertijd je heupen en kont strakker maakt.

Een Curves sportschool voor vrouwen is eigenlijk best leuk en heeft alle initiële voordelen van een sportschool voor mannen. Je hebt automatische liften voor elke spiergroep, samen metgetrainde professionele persoonlijke tussen het uur en de slag van het uur, een aparte gewicht kamer voor vrouwen waar ze kunnen veranderen in sweats en andere nette efficiënte workout versnelling, en ruime kleedkamers gelegen op de tweede verdieping. Op de tweede verdieping moet ook al het trainingsmateriaal aan de dakspanten hangen zodat het gemakkelijk toegankelijk is, en er moeten verschillende vaste banen op de tweede verdieping zijn, zoals de fietsenmaker of de badmeester.

In tegenstelling tot een mannenbar wordt bij Curves women’s curven alleen aan het comfort van de deelnemende personen gedacht. Het damesgedeelte van het net is binnen, zodat u kunt trainen als het buiten koel is, en de gemonteerde gewichtstapel die in het midden van de sportschool is geplaatst, wordt alleen gebruikt als u aan het trainen bent. Omdat veel Curves women’s gym niet alleen voor vrouwen is – de mannen machines zijn toegankelijk. En het is niet ongebruikelijk voor een Curves women’s gym om dezelfde hoge rep als de mannen machines hebben.

Er zijn misschien een paar nadelen aan Curves als een sportschool voor alleen vrouwen, zoals het ontbreken van full-body trainers. Het feit dat de vrouwelijke toestellen ondermaats zijn in vergelijking met de mannelijke toestellen zou er ook iets mee te maken kunnen hebben. Ook als je hoge rep-niveaus wilt halen, zul je het de hele dag tegen de mannen moeten opnemen. Maar als je gewoon op zoek bent naar een goede workout zonder dat er een groep mannen in je nek staat te hijgen, dan zul je bij Curves een geweldige workout vinden. De plaatselijke tienermeisjes, die hier vaak trainen, hebben zich zelfs verenigd om het twee keer per maand tegen de mannen op te nemen. (#2006 Novice Takedown en Punch-Out toernooi).

Lees meer:

Sporten voor kinderenladie Rotterdam