Zwaarlijvigheid bij kinderen

3care

90% van de bevolking van het Verenigd Koninkrijk heeft overgewicht en men heeft ontdekt dat elk pond lichaamsvet ongeveer 3500 calorieën bewaart. Personen met overgewicht kunnen worden gezien als de persoon in het gezin die gezond eet, maar zijn het nest in de straat Soms moeten we nu de extra moeite doen om de kinderen goed op te voeden, Zo komt zwaarlijvigheid bij kinderen veel later voor. Kom op. Denk hier eens over na. Neemt u vitaminen?

Ongezonde chemicaliën in de voeding verhogen onze toxische belasting, die vervolgens meer voedingsstoffen onttrekt aan het voedsel dat we eten. Door een reeks reacties in het lichaam verandert de goede werking van de belangrijkste organen en dit kan leiden tot vermoeidheid, artritis, stijfheid en een slechte huid. De vitale organen moeten dagelijks met meer vermogen werken. Vermoeidheid, artritis, een slechte huid en een slecht immuunsysteem die de werking van vitale organen bemoeilijken, zijn vandaag waarschijnlijk het gevolg van een toxische overbelasting. Deze chemicaliën kunnen ons lichaam binnendringen via cosmetica, schoonmaakmiddelen en parfums en men denkt dat het binnenkrijgen van deze chemicaliën via drinken, voedsel en verzorgingsproducten na 15 jaar met 100-300% is toegenomen. Daarom is er een programma om gezonder te leven, dit programma heet 3care en leert jou om op te passen op al deze gevaarlijke stoffen. Blootstelling aan deze chemicaliën komt niet meer van nature voor. Voeg aan deze lijst nog pyjamatopjes en chemisch beladen zonneschermen toe en je hebt een opzienbarend beeld van hoe giftig ons huis en onze voedselvoorziening is. De apotheek is het bewijs dat ons lichaam een toxische fabriek is. Spring een paar decennia vooruit en dit scenario beschrijft de voedingssupplementen, geneesmiddelen en kuren die in de jaren 50 en 60 beschikbaar waren en die een enorme gezondheidsramp teweegbrengen. Dus hoe zijn we op dit punt gekomen en wat kunnen we eraan doen?

Een onlangs ontdekte epidemie in de gewichtsverliesindustrie is het extra voordeel van een extra 5 pond per jaar die vijf pond wordt, dan zelfs 10 pond of meer. De meeste afslankprogramma’s of diëten mislukken binnen het eerste jaar of twee jaar. De verkeerde informatie en het slechte advies voor gewichtsverlies management wordt nog steeds door veel mensen verspreid. De programma’s die wel werken, maar die niet worden onderschreven door erkende organisaties, worden nog steeds door velen verkozen boven de oude evenwichtige methode om het optimale lichaamsgewicht te bereiken.

Lees meer:
Gewichtsbeheersing
Orthomoleculair therapeut Rotterdam